top of page

zo 26 mrt

|

Berlare

Funday Tennis

Een dag speciaal voor onze jeugd van 3-17 jaar. Een dag die in teken staat van Tennis & Fun. De kinderen spelen afhankelijk van hun niveau tennismatchen of spelen tennisspelletjes.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Funday Tennis
Funday Tennis

Tijd en locatie

26 mrt 2023, 10:00 – 17:00

Berlare, Bollewerkstraat 32, 9290 Berlare, België

Over het evenement

Om het einde van het winterseizoen (of het begin van het lenteseizoen) te vieren hebben we op zondag 26 maart onze Fun- en Tienerdag! Een dag speciaal voor onze jeugd van 3-17 jaar. Zowel tennis als padel en dit voor alle niveau's. Voor de tennissers is er onze Funday, voor de padellers is er een Padel Tour Junior tornooi.

Eenn Funday is een dag die in teken staat van Tennis & Fun. De kinderen spelen afhankelijk van hun niveau tennismatchen of spelen tennisspelletjes.

Naast het tennissen zijn er nog allerhande activiteiten voor de kinderen (o.a. een springkasteel, kindergrime,..). We voorzien ook iets lekkers na de inspanning.

Zo een kidstornooi is heel laagdrempelig, er worden steeds groepen gemaakt volgens niveau. Voor de spelers waar het matchen moeilijk lukt, worden er spelvormen voorzien.

Het wordt vooral een leuke dag waarop de kinderen zich kunnen uitleven terwijl de mama’s en de papa’s kunnen genieten van een lekker aperitief.

Wie graag deelneemt, kan zich inschrijven via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/1DWkZcVYujQf_MGNxiBg0HagViGKcgFakgZE1qO6Lqcc/edit

Onze Funday is gratis voor leden of kinderen die winterlessen gevolgd hebben. Niet-leden betalen 4 euro.

Aanvangsuur per reeks:

10u wit (3-5 jaar), blauw (5-7jaar), rood (7-9jaar)

12u oranje (9-12jaar)

14u groen(10-12jaar)

16u geel (12jaar-17 jaar)

Deel dit evenement

bottom of page