top of page

 

JEUGDLESSEN PADEL

Onze lente - jeugdlessen starten na de Paasvakantie voor kinderen vanaf 6 jaar

Wat?
Lessenreeks van 8 lessen (8 x 1 uur) + 8 x begeleid padellen - gratis deelname aan 2 Fundays**

Voor kinderen vanaf 6 jaar onderverdeeld volgens de kleuren van padel Vlaanderen*

​Wanneer?
De lessenreeksen gaan door op woensdag- of zaterdagnamiddag

Prijs?
De prijs voor een lentelessenreeks bedraagt 120 euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLAUWE BANDIDO (4-5 jaar)

De Blauwe Bandido werkt voornamelijk samen met zijn broers de witte en blauwe Kastaar.

We combineren de tennislessen voor wit en blauw met een eerste introductie op het padelterrein. Daar werken we met allerlei ballen zoals ballonnen, babybal en de rode bal. De bandido speelt, stuitert, springt en oefent het balgevoel.

RODE BANDIDO ( 6-8 jaar)
De kinderen spelen op een half padelterrein in de breedte met rode & oranje ballen.
De rode padel Bandidos leren de basisslagen om samen met vriendjes een balwisseling te kunnen spelen

 

ORANJE BANDIDO (8-10 jaar)
De kinderen spelen op een volledig padelterrein in de lengte met oranje & groene ballen. We vergroten het bereik zodat de bandido een echte padelspeler wordt.

 

GROENE BANDIDO ( 10 – 12 jaar)
De kinderen spelen op een volledig padelterrein in de lengte met groene & gele ballen. Technisch worden ze beter en ze krijgen het spel onder de knie. De basisvaardigheden worden het achteraan spelen met de wand en het aansluiten naar het net.

 

GELE BANDIDO (12+ jaar)
De kinderen spelen op een volledig padelterrein in de lengte met gele ballen. De padel Bandido is nu een opgroeiende jeugdspeler die de transitie zal maken van jeugdpadel naar spelen tussen de volwassenen. Training zal ervoor zorgen dat de Bandido zijn palet aan padeltechnieken zal uitbreiden en steeds beter zal spelen.

Inbegrepen in de lessen zijn ballen, gebruik rackets, terrein, gediplomeerde trainer, gratis deelname aan onze officiële Padel Tour Junior tornooien en deelname aan begeleid padellen op geselecteerde vrijdagen.

OPGELET!!
Wie les volgt moet lid zijn van de club!
De kostprijs voor het aansluitingsgeld kidspadel bedraagt 20 euro voor de jeugd onder 18 jaar. Jeugdleden zijn dan verzekerd bij een ongeval/blessure in Dropshot of op een andere club. Ze kunnen dan ook deelnemen aan officiële wedstrijden. 

Schrijf 20 euro over op het reknr BE41 0689 4108 2610 met vermelding van de naam van de leerling en aansluiting zomerlid padel.


of voor 70 euro worden ze zomerlid padel junior en spelen ze de hele zomer (1 april tem 30 september 2024) GRATIS in daluren (op weekdagen voor 18h en in het weekend na 14h), in piekuren kunnen ze een terrein boeken aan ledentarief.

Dit lidgeld is inclusief de bovengenoemde aansluiting bij padel Vlaanderen.

Vragen? 

katrien@dropshotberlare.be 

** Funday

Op een Fundays worden tennismomenten afgewisseld met leuke activiteiten op de tennisclub. Starten doen we ‘s morgens met wit en blauw, nadien volgt rood, oranje, groen en geel. Een dag vol fun voor de kinderen/tieners terwijl de ouders kunnen genieten van een lekkere aperitief. 

17/03/’24 op Dropshot Berlare 

01/09/'24 op Dropshot Berlare

Bandido Padel.jpg
bottom of page