top of page
Chiwawwa Rob.jpg

Over ons

Didier Mestdag - Caroline Steenhaut

Sinds mensenheugenis organiseert Didier met Tennisschool Mestdag tennislessen en -kampen op verschillende clubs in en rond Aalst. Het was geen geheim dat hij droomde van zijn eigen club, waar hij de jeugdwerking verder kan uitbreiden, meer mensen kan mobiliseren en zijn liefde voor tennis kan doorgeven.

Wie tegen Didier ooit gespeeld heeft, weet ongetwijfeld dat zijn backhand vlijmscherp is, maar herinnert zich vooral zijn geheime wapen... jawel... drop shots!

Dus, ondanks het feit dat we best wel hondenliefhebbers zijn, was het voor ons snel beslist om de nieuwe club Dropshot Berlare te dopen.

Dezer dagen spreekt het voor zich dat we ook padel integreren in de tennisclub. Deze mix tussen tennis en squash is een minder veeleisende en speelsere racketsport, die jong en oud kan bekoren.

Een andere leuke toevoeging is Achilles, de krachtzaal waar jullie onder begeleiding kunnen verder werken aan jullie fitheid!

 

Achter, naast of voor elke man met een plan, staat natuurlijk ook een vrouw die minstens even enthousiast is om een gezellige club te creëren waar vriendschap hoogtij viert en sport en spel troef zijn!
 

Over ons: Over ons
bottom of page